(030) 276 41 14 info@scalpperfection.nl

Pijnloze en effectieve behandeling

Onze SCALP PERFECTION behandeling is een bijzondere nieuwe techniek, die de laatste jaren aan populariteit wint. Het wordt aangeboden als een niet-chirurgisch alternatief voor haartransplantatie. De behandeling is pijnloos, risicovrij, effectief, duurzaam, betaalbaar en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Geen tatoeage! 100% veilig. Het effect is minimaal drie jaar zichtbaar.

Heel vaak wordt ervoor gekozen door mensen die last hebben van geheel of gedeeltelijke kaalheid. De pigmentatie van de hoofdhuid zorgt voor een optische verkleining van het contrast tussen haar en huid. Het hoofd lijkt hierdoor meer bedekt met groeiend haar.

SCALP PERFECTION kan ook worden toegepast daar waar het hoofdhaar begint uit te dunnen. Kale plekken t.g.v. alopecia en littekens op het hoofd kunnen we minder zichtbaar maken. Het zorgt voor een optisch effect van haarvermeerdering en ziet er zeer natuurlijk uit.

Jarenlang plezier van een prachtig en natuurlijk uitziende haardos voor vrouwen en bij de mannen een mooi geschoren hoofd met een natuurlijke haarlijn! Voor een mooi resultaat zijn drie a vier behandelingen nodig met een tussenpose van minimaal een week.

SCALP PERFECTION adviseert wel een jaarlijkse touch-up.

Adres

Pretoriadreef 136,

3564 BX Utrecht

Telefoon

Contactformulier

WhatsApp ons